Etorri eta gozatu, Tito, P. Bong, Erik, Disjony eta Paulo chef ospetsuek (Vegan Culinary Center-etik zuzenenan etorritakoak) prestatu behar dituzten 2 plater eta postrearekin, non zorionez beraientzat giza animaliak ez direnak ezta beraien deribatuak ez dira izango protagonista. Barazki guztiak barazki plaza maitagarritik lortzen saiatuko gara, garaiko barazkiak aprobetxatuz. Eta oraingo hontan gure lagun Rafa Girafak egindako gabonetako postre ikaragarri goxua dastatzeko aukera izango dugu, Erregetako Roskoia!!
Hau dena, zure poza eta borondate ekonomiko xumeareren truke. Etekinik aterako balira, animalien eskubideen defentsarako erabiliko dira.
Hileko aurrenengo ostegun guztietan Zarauzko Putzuzulo gaztetxean.
Oraingo honetan, URTARRILAK 7, 20:30etatik aurrera

jantoki began